Skip to main content
Ruuvipaalu

Jokainen rakennus ansaitsee vakaan perustan. Ruuvipaalu on aivan uudenlainen tapa luoda perusta nopeasti ja helposti ja aloittaa rakentamisen välittömästi. Se toimii samalla tavalla kuin perinteinen betoniperusta, mutta on helpompi ja nopeampi asentaa ja on parempi toimivuudessaan. Kierukkaruuveilla voit nopeasti ja helposti luoda vakaan perustan ja aloittaa rakentamisen välittömästi ilman odottelua.

Maaruuvit säästävät aikaa vaivaa ja rahaa ja ovat siksi hyvä ratkaisu niin yksityiseen- kuin julkiseenkin rakentamiseen; terassien, puutarha-, kasvi-, ja viherhuoneiden, autokatosten ja monien muiden projektien, kuten urheilutapahtumien, konserttien tai liikennemerkkien perustukseen.

Stopdigging-maaruuvit on kehitelty ja suunniteltu Ruotsissa. Se on moderni ja kustannustehokas väline kaiken kokoisiin rakennushankkeisiin. Liiketoimintamme ajatus ei ole vain pelkästään tarjota korkealaatuista tuotetta, vaan toimittaa ja asentaa se korkeimman ammatillisen tason mukaan ja turvallisesti kaikenlaiseen maaperään. Maaruuvi perustus on lisäksi ympäristöystävällinen.

Ei enää betonin valamista

Rakennukset ja muut rakennelmat on kiinnitettävä tiukasti maahan, jotta vältetään pitkäaikaiset ongelmat. Perustuksen rakentamiseen on perinteisesti ollut monia eri tapoja – betonialustan valaminen, maan kaivaminen tai valmiit betonielementit. Maadoitusruuvi toimii samalla tavalla kuin betoniperustus. Kierrepaaluperustus mahdollistaa perustuksen jopa kallioon. Maadoitusruuvit voidaan asentaa vaikeasti saavutettavissa oleviin paikkoihin tai ahtaisiin tiloihin, joissa betoniperustusten kaivaminen ja kaataminen ei olisi edes mahdollista.

Stopdigging! tarjoaa valikoiman eri malleja ja kokoja ruuveja, jotka sopivat kaikkiin rakennusprojekteihin ja mihin tahansa maastoon. Riippumatta siitä, millainen maaperä on käytössäsi, ruuvit ovat täysin toimintakykyisiä heti upotettaessa, eikä sinun tarvitse hukata aikaa odotellessa märän betonin kovettumista.

Maaruuvit valmiiksi asennettuna

Kierteisiä maadoitusruuveja ei pidä sekoittaa perusankkureihin tai rautakauppojen itse asennettaviin kevyisiin maaruuveihin. Stopdigging-asentajat asentavat ruuvipaalu perustukset sinulle valmiiksi, monenlaisiin projekteihin Suomessa, ympäri vuoden ja kaikissa sääolosuhteissa. Ammattilaisemme toteuttavat ideasi ja luovat vahvan ja vakaan perustan projektisi loppuun saattamiseksi.

Anna asentajiemme ankkuroida maadoitusruuvit sinulle valmiiksi ja voit aloittaa rakentamisen heti. Asennus on nopeaa ja helppoa; esimerkiksi keskikokoisen puisen terassin tuet voivat olla valmiita muutamassa tunnissa. Maa on porattu valmiiksi jokaiselle ruuville parhaan mahdollisen pidon varmistamiseksi riippumatta maaperän tai kiven tyypistä.

Stopdigging -asentajat ovat käyneet perusteellisen koulutuksen erikoislaitteidemme käyttöön ISO 9001 -standardin täyttämiseksi ja heillä on oikeat taidot ja ymmärrys tarjota asiakkaillemme paras ratkaisu heidän tarpeisiinsa. Lisäksi kaikilla asentajillamme on täysi julkinen vastuuvakuutus.

Soveltuu kaikenlaiseen rakentamiseen

Maadoitusruuvi kestää myös raskaampia kuormia ja tukee monia erilaisia ​​kiinnikkeitä, kuten putket, pylväät ja palkit. Ruuvipaalu soveltuu erityisen hyvin pieniin rakennusprojekteihin, kuten puutarhaterassien, aitojen, piharakennusten tai pergoloiden rakentamiseen, mutta myös suurempiin rakennusprojekteihin, kuten puutarharakennuksiin, kasvihuoneisiin tai autokatoksille.

Maaruuveja on saatavana useina eri malleina, jotka sopivat kaikenlaisiin projekteihin ja maastoon tai maaperään. Voimme sijoittaa ruuvit tarkasti ohjeidesi mukaan ja voit aloittaa rakentamisen heti. Märän betonin valulle ei enää tarvitse hukata aikaa.

Laitteemme ovat kevyitä ja kannettavia eivätkä tuhoa puutarhaa. Poraus ei revi ruohoa, asfalttia tai muuta maastoa, ja kun asennus on valmis kaikki jää ympäristössä siistiksi.

Korkea laatu, suunnittelu ja kehitys

Kaikki ruuvipaalut on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa kestämään myös Suomen kylmää ilmastoa. Ne on testattu kaikissa vaikeimmissa mahdollisissa olosuhteissa. Ruuvipaalut eivät ruostu, niillä on pitkä käyttöikä ja ne voidaan helposti poistaa ja käyttää uudelleen. Toisin sanoen, ne on suunniteltu ja rakennettu kestämään vuosikymmeniä. Erilaisten Stopdiggingin maaruuvimallien taustalla on pitkä kehitys- ja testausohjelma, jota johtavat alan asiantuntijat kuten insinöörit, suunnittelijat ja konsultit.

Uuden maadoitusruuvimallin perusteellinen testaaminen ja hyväksyminen vie noin puoli vuotta. Sisällytämme jatkuvasti tämän prosessin ja kentällä saamamme kokemuksen nykyisen tuotevalikoimamme parantamiseen. Valvomme huolellisesti tuotteidemme lisensointia taataksemme, että vaatimamme laatu on aina taattu. Meillä on erittäin läheinen suhde kaikkiin aasialaisiin toimittajiimme, jotka ovat jo vuosien ajan valmistaneet korkealaatuisia maadoitusruuveja Stopdigging -työkalulle. Itse asiassa luottamuksemme tuotteeseemme on niin korkea, että tarjoamme aina 25 vuoden takuun kaikille maadoitusruuveillemme.

Räätälöidyt ratkaisut jokaiseen tilanteeseen – myös ammattilaisille

Olipa kyse pienestä kotirakentamisesta tai suuresta yritysprojektista, Stopdiggingin maaruuvit voivat toimia juuri sinun tilanteessasi. Meillä on laaja kokemus monien erilaisten projektien toteuttamisesta, sekä yksityisille että julkiselle sektorille. Tähän sisältyy projekteja, jotka vaihtelevat yksinkertaisista pysäköintimerkeistä maatilan aitoihin tai terassien asentamisesta suurempiin rakennuksiin, kuten historiallisten talojen laajennusten tukemiseen.

Stopdiggingin kierrepaalu perustus on ihanteellinen myös väliaikaisille rakenteille, koska ne voidaan helposti irrottaa ja käyttää uudelleen vahingoittamatta maata ollenkaan. Ne toimivat mainiosti esimerkiksi urheilutapahtumien ja festivaalien tai rakennustyömaiden aitojen ja työtilojen tukemiseen. Tarjoamme useita eri malleja ja kokoja, kuten putki-, pylväs-, adapteri- ja palkkiruuvit, jotka kaikki on suunniteltu haastavaan maastoon ja maaperään.

Yritysasiakkaamme ovat käyttäneet maadoitusruuveja myös varastotiloihin, polkupyörän säilytyskatoksiin, kierrätysasemiin, äänenvaimennuspaneeleihin ja liikennemerkkeihin. Maadoitusruuvin koko asennus kestää vain muutaman minuutin, ja voit aloittaa niiden käytön heti. Nopea ja toimiva asennus säästää sekä aikaa että rahaa ja pitää asiakkaasi tyytyväisinä. Työtä ei myöskään tarvitse lykätä edes kovassa pakkasessa, koska maa on porattu valmiiksi jokaiselle ruuville parhaan mahdollisen kiinnityksen varmistamiseksi. Kysymys ei ole siis siitä, milloin voit käyttää ruuvipaalu perustusta, mutta milloin et voisi?

Ympäristöystävällisyys ennen kaikkea

Ruuvipaalu perustus on kaikilta osin ympäristöystävällinen. Se tuottaa jopa puolet vähemmän hiilidioksidia kuin perinteinen betoniperustus. Tämän lisäksi ne aiheuttavat vähemmän häiriöitä maaperässä ja vaativat vähemmän rakennuskoneita kaivamiseen. Ruuvimme ovat myös erinomainen ankkuri väliaikaisille rakennuksille ja muille lyhytaikaisille asennuksille, koska ne jättävät minimaalisen jäljen poistaessa.

Valitsemalla maadoitusruuviperustuksen vältät maaperän kaivamisen ja betoniperustuksien valun ja et siksi tärvele luontoa. Maadoitusruuvimme voidaan asentaa monenlaiseen maastoon ympäri vuoden, sateessa tuulessa tai auringon paahteessa.

Nykyään betonin valmistus, kuljetus ja käyttö muodostavat merkittävän osan rakennusalan ilmastovaikutuksista. Keskimääräisen betonilohkon tuotanto tuottaa vähintään 50 % enemmän hiilidioksidia kuin vastaava maadoitusruuvi samaa suorituskykyä varten. Noin 8 % maailman hiilidioksidipäästöistä johtuu betonin valmistuksesta. Uudet innovatiiviset ratkaisut, kuten maadoitusruuvi, tarjoavat tien eteenpäin tämän ongelman ratkaisemisessa.

Maaruuvi on nopeasti asennettava mutta vahva, kevyt, edullinen, kestävä ja ympäristöä säästävä. Maaruuvilla on monia etuja, mutta ennen kaikkea se säästää aikaa vaivaa ja rahaa; sinun ei tarvitse kantaa raskaita kuormia, kaivaa syviä reikiä, kaataa sotkuista betonia ja odottaa sen kovenemista. Kierteisiä maadoitusruuveja ei pidä sekoittaa perusankkureihin tai rautakauppojen kevyisiin maaruuveihin, jotka voit asentaa itse – myymme vain valmiita rakennusaluksia käyttämällä kiinnitettyjä ruuveja, joilla on 25 vuoden takuu.

Ruuvipaalutus edut:

  • Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Ruuvipaaluille on saatavilla helppo ja nopea asennus.
  • Valmiiksi asennettu. Asennamme maadoitusruuvit koko maahan ympäri vuoden säästä riippumatta.
  • Soveltuu kaikenlaiseen rakentamiseen ja kaikenlaisiin maaperiin.
  • Korkea laatu, suunnittelu ja kehitys. Tarkastettu perusteellisesti kireyden, paineen ja kuormituksen suhteen. Kestävä ja ruostesuojattu, valmistettu galvanoidusta teräksestä. ISO-sertifioitu ja CE-merkitty 25 vuoden takuulla. Testattu kaikkein vaikeimmissa sääolosuhteissa.
  • Myös ammattilaiskäyttöön. Maaruuvit soveltuvat kaikenkokoisiin projekteihin.
  • Ympäristöystävällinen. Keskimäärin 50 % vähemmän hiilidioksidia kuin betoniperustus. Ei tuhoa ympäröivää maastoa.