MAARUUVIMME

STOP DIGGINGIN RUUVIT KORVAAVAT BETONISOKKELIN
– KORKEALAATUISET JA VAKAAT PERUSTUKSET JA ANKKUROINNIT
OTA YHTEYTTÄ

MITÄ MAARUUVIT OVAT?

Betonisokkeli vai ruuviperustus? Kysymys on turha: maaruuveja on saatavilla jokaista projektia varten. Palkkiruuvi, tolpparuuvi, sovitusruuvi ja putkiruuvi – meiltä löytyy neljä ruuvien perusmallia eri kannakkeilla, pituuksilla ja mitoilla riippuen siitä, mitä ankkuroidaan, mitkä ovat asetetut kuormitusvaatimukset ja millaiset maaolosuhteet ruuvien asennuspaikalla on. Lisäksi meiltä löytyy useita sovitekappaleita erikoisasennuksia varten. Missä sinulla on tarve sokkelille, sinne voimme asentaa myös ruuvin!

RUUVIMME JA NIIDEN SOVITEKAPPALEET

MEILLÄ ON MAARUUVEJA KAIKKIIN KÄYTTÖTARKOITUKSIIN

products

SGC-SOVITUSRUUVI

SGC-yleisruuvissamme on pyöreä kanta, jossa on useita reikiä eri sovitekappaleita varten, ja kannan koko mahdollistaa hyvän, kaksivaiheisen säätömahdollisuuden. Ruuvin tukeva mitoitus yhdistettynä erittäin paksuun sinkkipinnoitteeseen tekee siitä vahvan ja kestävän, ja siten raskaisiin töihin sopivan.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Moduulit
Aurinkokennot
Aidat
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE
products

SGP-SOVITUSRUUVI

Vahvoilla kierteillä varustetun SGP-sovitusruuvimme päässä on keskellä reikä, minkä ansiosta se sopii moniin eri sovitekappaleisiin. Muotoilu mahdollistaa hyvät säätöominaisuudet ollen siksi täydellinen vähemmän kuormituksenkestoa vaativiin projekteihin, joissa tarvitaan joustavuutta.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Moduulit
Aurinkokennot
Aidat
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE
products

SGU-PALKKIRUUVI

Palkkiruuvimme ovat oikea valinta, kun haluat rakentaa perustuksen vaakapalkkeja käyttäen, esimerkiksi ulkorakennuksen koolatun lattian tai puuterassin rungon. Ruuveja on saatavana viidessä eri pituudessa, mikä mahdollistaa tasaisen ja vakaan lopputuloksen maanpinnan tasoeroista huolimatta – pelkästään ruuvien avulla.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Puuterassit
Ulkorakennukset
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE
products

SGN-PUTKIRUUVI

Putkiruuvi on nimensä veroinen – putkimainen maaruuvi, joka on tarkoitettu pitämään pitkänomainen tai sylinterimäinen rakenne paikoillaan ruuvin sisällä. Sitä on saatavana useissa eri mitoissa eri tarpeisiin. Kun putkiruuvi on asennettu, ankkuroitava putki lasketaan vain alas ruuviin ja kiinnitetään neljällä pultilla nopeasti ja helposti.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Kyltit
Puistoympäristöt
Esteet
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE
products

SG-EX-SOVITUSRUUVI

SGC EX koostuu kolmesta osasta. Ruuvista, keskiosasta ja yläosasta. Tällä jatkettavalla maaruuvilla voit jatkaa rakentamista, kunnes olet saavuttanut halutun syvyyden tai kapasiteetin.

AKÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Moduulit
Aidat
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE
products

SGS-TOLPPARUUVI

Nyt voit lopettaa pilariperustusten valamisen lopullisesti. Tolpparuuvimme tekevät työstä nopeampaa ja helpompaa – ollen aivan yhtä vakaita kuin perinteiset sokkelitkin. Ruuveja on saatavilla kahdessa eri vakioleveydessä, joten ne sopivat projektiisi varmasti.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Autokatokset
Aidat
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE

OLEMME SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN. OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.

MAARUUVIT
STOP DIGGINGILTÄ
OVAT VOITTAJAN VALINTA

LUE LISÄÄ MAARUUVIEN EDUISTA

STOP DIGGINGIN MAARUUVIT ON ERITYISESTI KEHITETTY POHJOISMAISEEN ILMASTOON JA SÄILYTTÄMÄÄN KORKEAN LAATUNSA KAIKISSA OLOSUHTEISSA

Kaikilla ruuveillamme on
25 vuoden takuu

Kaikki ruuvit ovat
CE-merkittyjä

Ruuvien 
materiaali
on teräs,
ISO 630 Fe 360A

Ruuvien pinta on
galvanoitu standardin
DIN EN ISO 1461 mukaisesti

Tuotantoprosessi
on 
ISO 9001-sertifioitu

UKK – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Maaruuvit – mitä, missä,
milloin? Täältä löydät vastaukset.

Jokaisen rakennusprojektin olosuhteet ovat ainutlaatuiset, mutta maaruuvimme ovat monipuolisia ja mahdollistavat isojen ja pienten projektien vakaan ankkuroinnin. Mikäli et löydä täältä vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

01 Miksi maaruuvit?

Stop Diggingin maaruuvit tarjoavat vakaan maa-ankkuroinnin, joka säästää aikaa ja rahaa. Maaruuvi tai ruuvipaalu tekee rakennusprojektistasi helpomman: sinun ei tarvitse kantaa raskaita elementtejä tai sekoittaa betonia, käyttää työtunteja ja vaivaa kaivamiseen ja sen jälkeen vielä kunnostaa ympäröivää maastoa. Jos valat perustukset, sinun on myös odotettava niiden kovettumista. Maaruuvit voidaan asentaa ympäri vuoden, jopa routaiseen maahan, ja ne toimivat useimmissa maaperissä. Asennus käy nopeasti ja voit alkaa käyttää ruuveista koostuvia perustuksia heti.

Stop Diggingin maaruuveja ei pidä sekoittaa rakennusliikkeistä ostettaviin maa-ankkureihin ja tolppaperustuksiin. Stop Diggingin innovatiiviset maaruuvit toimitetaan aina valtuutettujen asentajiemme toteuttamina täysin asennettuina.

02 Stop Diggingin asiakkaat

Teemme töitä niin yksityishenkilöille kuin yrityksille ja kaikki asentajamme ovat valtuutettuja. Olemme toimittaneet perustuksia mm. NCC:lle, Skanskalle, Peabille, Riksbyggenille ja useille kunnille ympäri Ruotsia.

03 Milloin valita maaruuvi?

Maaruuveja voidaan käyttää sekä yksityisten että julkisten ympäristöjen maaperustuksissa. Maaruuviperustus soveltuu terasseihin, puistonpenkkeihin, roskakoreihin, kyltteihin, aitoihin, meluesteisiin, roskakatoksiin, kierrätyspisteisiin, polkupyörävarastoihin ja moneen muuhun. Meillä on fiksuja ratkaisuja ja paljon mahdollisuuksia erilaisia projekteja varten – jos sinulla on toimeksianto, meillä on siihen maaruuvi!

04 Miten syvälle maaruuvit ankkuroidaan?

Maaruuvien ankkurointisyvyys riippuu niiden kuormituksesta ja vallitsevista maaolosuhteista. Meiltä löytyy 580 mm – 2 500 mm pituisia ruuveja, jotta voimme luoda vakaat maaperustukset useimmille alustoille ja rakennusprojekteille. Autamme sinua valitsemaan oikean ruuvin jokaiseen projektiin ja paikkaan.

05 Minkä pituiset maaruuvit?

Tarvitsemasi maaruuvin pituus vaihtelee maaolosuhteiden, kuormituksen ja tietysti projektityypin mukaan. Meillä on neljä eri perusmallia – sovitusruuvi, putkiruuvi, tolpparuuvi ja palkkiruuvi – useissa pituuksissa ja mitoissa sopimaan kaikkiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. Lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima sovitekappaleita erityyppisiä erikoisasennuksia vaativiin kohteisiin, kuten lipputankoihin. Kaikki maaruuvimme on valmistettu pohjoismaiseen ilmastoomme sopiviksi, ruotsalaisten rakennusstandardien mitoituksilla varustettuina.

06 Maaruuvit ja kivinen maa?

Poraamme aina koereiän ennen ruuvipaalun asentamista. Pienemmät kivet työntyvät pois tieltä esiporauksen aikana, keskikokoiset kivet taas halkeavat. Meillä on erilaisia ratkaisuja vastaantulevista tilanteista riippuen. Valtuutetuilla asentajillamme on myös vankka koulutus ja pitkä kokemus haasteiden ratkaisemisesta.

Jos aiot rakentaa kalliolle, asentajamme voivat todennäköisesti porata kallioon reikiä ja ankkuroida ruuvit nastoilla tai teräksisillä pilarikengillä. Jos rakennuksesi, esimerkiksi puuterassi, on osittain kallion päällä, etsimme ratkaisun tapauskohtaisesti paikan päällä. Hiljattain kaivetussa maaperässä meidän on otettava erityisesti huomioon maan mahdollinen vajoaminen, jotta saamme asennettua maaruuvit hyvin ja vakaasti, esimerkiksi valitsemalla pidemmät ruuvit.

Maaruuvimme toimivat erinomaisesti myös jyrkillä rinteillä, joihin haluat ankkuroida esimerkiksi portaat, rakentaa terassin tai asentaa leikkitelineitä. Stop Diggingin ruuvimalleja on saatavana eri pituuksissa ja nämä yhdessä eri ratkaisujemme kanssa, mukaan lukien levyt ja L-kannatin, takaavat monenlaisten erikoisasennusten onnistumisen.

07 Maaruuvit ja routa?

Voimme asentaa maaruuveja ympäri vuoden. Maaruuvimme on kehitetty erityisesti selviämään ankarissa olosuhteissa ja pohjoismaisessa ilmastossamme. Haluatko kuulla lisää? Autamme sinua mielellämme antamalla lisätietoja ja esimerkkikohteita

08 Maaruuvit ja kestävyys?

Erikoiskehitetyt maaruuvimme on valmistettu ISO 630 FE 360 -teräksestä ja mukautettu pohjoismaiseen ilmastoomme paksuutensa ja pinnoitteensa osalta. Kaikki maaruuvimme ovat ISO 1461 -standardin mukaisesti kuumasinkittyjä. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja valmistettu EN 1090-1:2009 -standardin mukaisesti. Tuotantolaitokset ovat myös ISO 9001 -sertifioituja. Maaruuviemme laskettu käyttöikä on vähintään 100 vuotta*.

*Stop Digging ilmoittaa maaruuveilleen arvioidun vähimmäiskäyttöiän. Käyttöiän arvio kertoo, kuinka monta vuotta asennetun ruuvin odotetaan täyttävän teknisen tarkoituksensa normaaliolosuhteissa – ja se perustuu monivuotiseen kokemukseen ja tutkimukseen.

09 Maaruuvien vajoaminen?

Maaperän vajoamat voivat vaikuttaa maaruuveihin samalla tavalla kuin betonielementteihin, muttarouta ei yleensä vaikuta teräksisiin maaruuveihimme. Hiljattain kaivetussa maaperässä meidän on otettava erityisesti huomioon maan mahdollinen vajoaminen, jotta saamme asennettua maaruuvit hyvin ja vakaasti, esimerkiksi valitsemalla pidemmät ruuvit.

10 MAARUUVIEN KUORMITUS

Kaikki ruuvit ovat huolellisesti testattuja, ja niiden ominaisuudet on kehitetty veto-, paine- ja vaakakuormituksen mukaan. Lue lisää ruuveistamme täällä. Nämä arvot on selvitetty useissa eri maaperätyypeissä tehdyillä testeillä ja ne voivat vaihdella eri maaperäolosuhteiden mukaan. Voimme suorittaa vetokokeen paikan päällä arvojen varmistamiseksi.

11 MAARUUVIEN SERTIFIOINTI

Teräksiset maaruuvimme ovat erikoiskehitettyjä ja mukautettu pohjoismaiseen ilmastoomme paksuutensa ja pinnoitteensa osalta. Kaikki maaruuvimme ovat ISO 1461 -standardin mukaisesti kuumasinkittyjä. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja tuotantolaitokset on sertifioitu IS0 9001 -standardin mukaisesti.

12 Maaruuvien hinta?

Tarjoamme kiinteän hinnan tarjouspyynnön mukaan. Hintamme vaihtelevat kuitenkin riippuen siitä, minkä ruuvipaalun tarvitset ja mikä sijaintisi on – kaikilla projekteilla on ainutlaatuiset edellytykset. Ota meihin yhteyttä saadaksesi ilmaisen tarjouksen.

ERIKOISASENNUKSET

SOVITEKAPPALEET

Maaruuveillemme on olemassa erilaisia sovitekappaleita erityyppisiä erikoisasennuksia varten. Kätevien lisävarusteidemme avulla ruuveillamme voidaan ankkuroida esimerkiksi työmaa-aitoja, työmaakontteja, lipputankoja, meluesteitä ja aurinkosähköjärjestelmiä.

Voimme myös kehittää erityissovitekappaleita juuri sinun projektiisi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

TYÖMAA-AIDAN KIINNIKE

Yhdistetään putkiruuviin, jonka halkaisija on 67 mm. Nämä ruuvit asentuvat nopeasti ja tarkasti. Saat vakaan ja turvallisen ankkuroinnin, kun yhdistät ruuvin tähän tavallisiin työmaa-aitoihin tarkoitettuun erikoiskannattimeen.

TUOTESELOSTE

LIPPUTANGON KIINNIKE

Erityiskiinnike, joka yhdistetään joko yhteen tai kolmeen maaruuviin lipputangon korkeudesta riippuen.

TUOTESELOSTE

MELUESTEEN KIINNIKE

Esimerkkejä erilaisista kiinnityksistä. Jokainen projekti on ainutlaatuinen ja tilataan olosuhteiden mukaan räätälöitynä.

TUOTESELOSTE

SOVITEKAPPALEET MONIIN KÄYTTÖTARKOITUKSIIN

products
SGF
products
SGE
products
SGL
products
SGC-LEVY
products
LEVY 150 X 150
products
PARAKKIKIINNIKE
YKSITTÄISKIINNITYS
products
PARAKKIKIINNIKE
KAKSOISKIINNITYS
RUUVIN EDUT

ERIKOISASENNUS 
MAARUUVEILLA

Maaruuveillemme on olemassa erilaisia sovitekappaleita erityyppisiä erikoisasennuksia varten, mukaan lukien palkkikannatin 70 mm, pylväskannatin 70 mm, levy 150 × 150 mm ja L-tuki – kaikki sopivat myös sovitusruuveihimme. Kätevien lisävarusteidemme avulla ruuveillamme voidaan ankkuroida esimerkiksi lipputankoja, meluesteitä, aurinkosähköjärjestelmiä ja työmaa-aitoja.

Varmasti ymmärsit jo, että maaruuviemme käyttötarkoituksille on todella vähän rajoituksia – älä epäröi ottaa yhteyttä kysymysten tai haastavan toimeksiannon tiimoilta, sillä me keksimme ratkaisun ja ankkuroimme projektisi nopeasti ja erittäin edullisesti!

expectedLife

ASENNUS MINNE TAHANSA, YMPÄRI VUODEN/h6>

MAARUUVIN ASENTAMINEN – NÄIN SE TOIMII

Ennen ruuvien asentamista kaikki reiät tulee esiporata, jotta ruuvit on helpompi kiinnittää paikoilleen. Esiporaus antaa myös käsityksen vallitsevista maaolosuhteista, jotta voimme valita kullekin ruuville oikean pituuden ja sijainnin. Teknologiamme sopii kaikentyyppisiin maaperiin – tiivis savi ei ole ongelma, ja pienemmät kivet liikkuvat pois tieltä tai halkeavat. Jos kohtaamme suuria kiviä tai kalliota, voimme joko säätää ruuvin paikkaa tai laittaa nastan kiveen. Huokoisessa maaperässä tai hiekassa käytämme kaikkein pisintä ruuviamme.

Asennus on nopeaa ja helppoa, vieden vain muutaman minuutin ruuvia kohden. Maaruuvit asennetaan erikoiskehitetyllä koneellamme, jonka vääntömomentti on erittäin suuri. Se pystyy asentamaan ruuvit jopa routaiseen maahan. Kone ei vahingoita nurmikkoa tai muita pintoja – mikäli tarvitset maaperustuksen mukulakivien peittämällä pinnalla, poistamme vain yhden kiven porausta varten, kun taas asfalttiin teemme helposti siistin reiän ruuville.

*Stop Digging ilmoittaa maaruuveilleen arvioidun vähimmäiskäyttöiän. Käyttöiän arvio kertoo, kuinka monta vuotta asennetun ruuvin odotetaan täyttävän teknisen tarkoituksensa normaaliolosuhteissa – ja se perustuu monivuotiseen kokemukseen ja tutkimukseen.

KONEVALIKOIMAMME

ERITYISKEHITETYT KONEET

SGM03

SGM03 on pienin käsikäyttöinen asennuskoneemme. Kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta SGM03 kehittää 1800 Nm:n vääntömomentin ja sopii erinomaisesti pienten sekä keskikokoisten maaruuvien asentamiseen. Yksi ainoa asentaja pystyy käsittelemään konetta helposti ja luotettavasti.

SGM06

SGM06 on valmistettu Saksassa ja räätälöity erityisesti Stop Diggingille. Sen mukana tulee tukeva, erityisvalmisteinen laukku, johon kone ja kaikki sen lisävarusteet mahtuvat. Kone saa voimansa vahvasta 1700 watin moottorista ja tuottaa noin 4800 Nm:n vääntömomentin. Toisin sanoen SGM06 voi asentaa suurimmatkin maaruuvimme lähes kaikissa maaolosuhteissa.

SGM07

The SGM07 is the most powerful machine in our range of handheld installation machines. With a high-powered electric motor, the SGM07 produces 5300 Nm of torque and has an unloaded speed of 20 rpm in high gear mode. In other words, the SGM07 is capable of handling larger installations and in most conditions.

Koneet suuriin projekteihin

SGM69

SGM69 on suurivolyymisen valikoimamme pienin kone. Luotettava alusta yhdistettynä hydrauliseen vääntimeen, joka tuottaa 1200 Nm:n vääntömomentin ja erittäin suuren pyörimisnopeuden. SGM69 voi asentaa pienen tai keskikokoisen maaruuvin helposti alle minuutissa.

SGM2000

SGM2000 on suurin ja edistynein asennuskoneemme. Hydraulisesti säädettävän laitteiston, suuren vääntömomentin ja alasvetojärjestelmän ansiosta SGM2000 pystyy asentamaan maaruuvit erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Koneeseen voidaan asentaa lisävarusteita, jotka tarjoavat vääntömomentin reaaliaikaisen kirjaamisen ja täydellisen GPS-paikannuksen sekä pneumaattisen, erittäin koville pinnoille sopivan DTH-poran.

authenticate

VALTUUTTAMINEN TAKAA LAADUN

HYVIN KOULUTETUT ASENTAJAT

Asennuksen suorittavat Stop Diggingin valtuutetut asentajat, jotka ovat käyneet läpi laajan, eri maaperätyypit ja erilaiset ympäristöt kattavan asennuskoulutuksemme.

OTA YHTEYTTÄ