ETSITKÖ HELPPOA RATKAISUA AURINKOPANEELIEN ASENTAMISEEN?

OLET TULLUT OIKEAAN PAIKKAAN
TOIMITAMME AURINKOPANEELIEN TELINEJÄRJESTELMÄT TÄYSIN ASENNETTUINA

ASENNA OMAT PANEELISI JA KAAPELISI MEIDÄN ASENTAMIIMME TELINEISIIN

Maaruuviemme ja telineidemme avulla säästät aikaa ja vaivaa, ja pystyt tarjoamaan asiakkaillesi ympäristövaikutuksia vähentävän vaihtoehdon. Alla näet tyypillisen menettelyn etenemisen ensimmäisestä yhteydenotosta aina viimeisten asiakirjojen toimittamiseen asti.

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

TARJOUSPYYNTÖ

1

1 KERRO MEILLE PROJEKTISTASI

Nopeaa hinta-arviota varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

 • Aurinkopaneelien tarkka asennuspaikka
 • Montako telinettä ja paneelien lukumäärä telinettä kohden
 • Yksinkertainen vai kaksinkertainen asennus
 • Sijoitetaanko paneelit vaaka- vai pystyasentoon
 • Aurinkokennopaneelin tuoteseloste
2

TARJOUKSEN VALMISTELU

Telinejärjestelmän suunnittelu asennuspaikan tuulivyöhykkeeseen sopivaksi. Kuormituksen suunnittelu maaruuviperustuksen mukaan.
3

SAAT MEILTÄ HINTA-ARVION TASAISEN MAASTON JA HYVÄN MAAPERÄN MUKAAN.

TOIMEENPANO

1

2

3

4

TOIMEENPANO

Teemme paikkakohtaisia, staattisia paalutestejä asennuspaikan maaperäolosuhteiden ja topografian varmistamiseksi.
Voit määrittää telinejärjestelmän tarkan sijainnin maanmittaajan tai projektipäällikön kanssa.
Sen jälkeen annamme hankkeesta virallisen, kiinteähintaisen tarjouksen.
5

TOIMITUS/ASENNUS

Maaruuvien ja telinejärjestelmän toimittaminen asennuspaikalle
Maaruuvien asentaminen
Telinejärjestelmän kokoaminen ja asentaminen maaruuvien päälle
6

VIIMEISET ASIAKIRJAT

Testausraportin ja asennusasiakirjojen toimittaminen. 
7

TEET ITSE LOPUT!

Sinä asennat aurinkopaneelit, vaihtosuuntaajan ja kaapelit sekä otat järjestelmän käyttöön.
KUULOSTAAKO KIINNOSTAVALTA?

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS.

Stop Digging n maaruuvit ovat houkutteleva ja nykyaikainen vaihtoehto perinteisille maaperustuksille. Asiakkaamme ovat yhä tietoisempia maaruuveista, eivätkä vähiten niiden ympäristöystävällisyyden ansiosta. Maaruuvimallien tuotevalikoimamme mahdollistaa rakenteiden ankkuroinnin maahan myös vaikeapääsyisissä paikoissa ja herkissä ympäristöissä.

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

Konseptiimme kuuluu aurinkopaneelien käyttövalmiin ja pitkäikäisen perustan toimittaminen, joka on myös kustannustehokas sinulle ja asiakkaallesi. Kaikki CE-merkityt tuotteemme on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa. Ne voidaan uudelleenkäyttää ja kierrättää. Sinun on vain asennettava paneelit ja liitettävä kaapelit asentamiimme telineisiin.

On tärkeää, että aurinkopaneelipuiston perusta on vankka. Perustuksen tekeminen betonista voi olla tehotonta sekä ajan että maaperän kulumisen kannalta. Me tarjoamme saavutettavamman vaihtoehdon – asennamme perustukset nykyaikaisten maaruuviemme avulla. Asennusprosessi on ISO 9001–sertifioitu. Sinä voit keskittyä aurinkopaneelien asentamiseen.

Maaruuviemme ja telineidemme avulla säästät aikaa ja vaivaa, a pystyt tarjoamaan asiakkaillesi ympäristövaikutuksia vähentävän vaihtoehdon. Maaruuveilla on keskimäärin 60% alhaisemmat CO2 päästöt betonisokkeleiden valmistamiseen verrattuna.

TEEMME POHJATYÖT AURINKOPANEELEITASI VARTEN

Maaruuviemme ja telinejärjestelmiemme avulla voimme luoda perustan aurinkopuistollesi nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Teemme tämän tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen. Teemme jokaiselle rakennusprojektille aina yksityiskohtaiset laskelmat, ja meiltä löytyy ratkaisu aurinkopuiston asennuspaikasta riippumatta.

TELINEEMME:

 • Vahva ja luotettava rakenne
 • Suunniteltu nopeasti asennettaviksi
 • Lyhyempi projektiaika ja vähemmän asennusvaiheita
 • Skaalautuva rakenne erilaisiin olosuhteisiin

RUUVIMME:

 • Vahvat ja luotettavat perustukset
 • Erityisesti aurinkopuistoasennuksia varten kehitetyt ruuvit
 • Ympäristöystävällisiä ja helppo käyttää uudelleen

Kuulostaako kiinnostavalta? Kerromme mielellämme lisää tapaamisessa, joka ei sido sinua mihinkään.

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS
RUUVIT JA TELINEET

SUUNNITELTU JA KEHITETTY RUOTSISSA

Ruuvimme on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa, kestämään ankaria pohjoismaisia ilmasto-oloja, ja ne on testattu haastavimmissa mahdollisissa ympäristöissä. Niiden käyttöikä on pitkä, ja ne voidaan helposti irrottaa, käyttää uudelleen ja lopulta kierrättää. Ne on tehty kestämään.

Eri ruuvimallien Stop Digging’s taustalla on tiukka kehitys- ja testausohjelma, jota johtaa erittäin kokeneista insinööreistä, suunnittelijoista ja konsulteista koostuva tiimi. Uuden mallin perusteellinen testaaminen ja hyväksyminen kestää vähintään puoli vuotta. Otamme testausprosessin aikana ja kentällä saamamme kokemukset jatkuvasti huomioon parantaaksemme nykyistä valikoimaamme.

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ TAPAAMISESSA, JOKA EI SIDO MIHINKÄÄN

STOP DIGGING on ruotsalainen yritys, joka on suunnitellut ja kehittänyt maaruuvin: nykyaikaisen ja kustannustehokkaan maa-ankkurin suuria ja pieniä rakennushankkeita varten. Yrityksemme toiminta-ajatuksena ei ole ainoastaan korkealaatuisten tuotteiden tarjoaminen, vaan myös niiden ammattimainen toimittaminen ja asentaminen, mikä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Stop Digging ottaa kopin ideastasi ja luo projektisi täydentävän vankan ja vakaan perustan.

Maaruuviemme ja telinejärjestelmiemme avulla voimme luoda kustannustehokkaan perustan aurinkopuistollesi. Teemme tämän tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen. Teemme jokaiselle rakennusprojektille aina yksityiskohtaiset laskelmat, ja meiltä löytyy ratkaisu aurinkopuiston asennuspaikasta riippumatta.

Sertifikaatit: kaikki tuotteemme ja koneemme on hyväksytty eurooppalaisen CE-merkintästandardin mukaisesti, ja maaruuvien asennusprosessimme on ISO9001:2015- -sertifioitu. Stop Digging on ISO 14001- ja EN 1090 -sertifioitu yritys.

Aurinkoenergialla ja maaruuveilla on jotakin yhteistä ja tärkeää – niiden ympäristövaikutukset ovat perinteisiä menetelmiä ja ratkaisuja pienemmät. Maaperä on helppo kunnostaa aurinkopuiston muualle siirtämisen tai poistamisen jälkeen.

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

Case one

Se rakennettiin vankilan ulkopuolella sijaitsevaan metsään. 760 paneelit sijoitettiin useille eri korkeuksilla sijaitseville pienille telineille kivisen ja epätasaisen maan takia — upea vaikutus 250 KWP.

Case two

Se sijoitettiin 45×110 metrin kokoiselle teollisuustontille, mikä vastaa 4900 neliömetriä. 804 paneelit 19 pystysuuntaan asennetuilla telineillä 350 ja maaruuviperustuksilla — upea vaikutus 230 KWP.

Case three

Se rakennettiin 15×35 metrin eli vain 525 neliömetrin kokoiselle teollisuustontille. 128 paneelit pystysuuntaan asennetuilla 2 telineillä, 2×64 maaruuvien 26 päälle asennettuna — upea vaikutus 50 KWP.

MONELTA KANTILTA KESTÄVÄT MAAPERUSTUKSET

Stop Digging’s kehitetty telinejärjestelmä anodisoidusta alumiinista on pitkäikäinen. Maajärjestelmä mukautuu maasto-olosuhteiden ja aurinkopaneelien koon sekä sijainnin tuulikuorman mukaan.

Kestävyys ja vastuullisuus eivät kuitenkaan ole olennaisia vain rakentamisessa. Asennetuilla maaruuveilla on keskimäärin 60% alhaisemmat CO2 päästöt kuin betonisokkelilla. Me kumppaninasi pystyt tarjoamaan kestävämmän ratkaisun.