TERÄVÖITÄ TARJONTASI

RYHDY KUMPPANIKSEMME
TUTUSTU TARKEMMIN

TÄYTÄ LOMAKE JA ILMAISE KIINNOSTUKSESI

OLETKO JO KUMPPANIMME?
KIRJAUDU SISÄÄN TÄÄLLÄ!

RYHDY STOP DIGGINGIN KUMPPANIKSI!

Etsimme nyt lisää motivoituneita rakennus- ja urakointiyrityksiä, jotka haluavat vahvistaa valikoimaansa Stop Diggingin kokonaisvaltaisella konseptilla. Vain muutamassa vuodessa ainutlaatuinen konseptimme – valmiiksi asennetut maaruuvit – on noussut uranuurtajaksi kaikkialla maailmassa ja Stop Digging onkin kehittänyt verkoston yli 100 kumppaninsa kanssa noin kymmenessä maassa. Ruotsin ulkopuolella sijaitsevat kumppanimme työskentelevät Stop Digging -brändimme alla. Yhteistyö tekee meistä vahvoja, sillä autamme toisiamme ja työskentelemme sekä itsemme että toistemme hyväksi.

Stop Diggingin maaruuvit ovat houkutteleva ja kysytty vaihtoehto perinteisille maaperustuksille, erityisesti betonisokkelille. Maaruuvin ja sen tuomien hyötyjen tuntemus lisääntyy asiakasryhmissämme, eikä vähiten siksi, että se on ilmastoystävällinen vaihtoehto. Laaja ruuvimallien valikoimamme mahdollistaa rakennusten ankkuroimisen myös vaikeapääsyisiin paikkoihin ja herkkiin ympäristöihin, mikä on avannut täysin uusia markkinoita. Kasvava kiinnostus aurinkoenergiaa kohtaan on myös hyödyttänyt kumppaneidemme toimintaa, sillä maaruuvi on tässä yhteydessä erittäin käytännöllinen perustus.

Yhteistyökumppanimme huolehtivat omista asiakkaistaan aina tiedusteluista laskutukseen. Asiakkaat tulevat usein kunkin kumppanin paikallisesta verkostosta, mutta myös Stop Digging tukee toimintaa keskitetyllä markkinoinnilla. Yhteistyö on avain yhteiseen menestykseemme.

TÄTÄ MIELTÄ KUMPPANIMME OVAT YHTEISTYÖSTÄ

”TAVOITTEENI ON
ASENTAA PALJON  
RUUVEJA”

JANNE HYNYNEN, SUOMI

underline
Janne Hynynen kiinnostui Stop Diggingistä luettuaan meistä Facebookissa. Hän johtaa rakennusyritystä Kuopiossa, Itä-Suomessa. Ensimmäisen verkkokeskustelun jälkeen sovimme Helsinkiin tapaamisen, jossa kerroimme lisää maaruuveistamme ja kumppanuustoiminnastamme.

Jannen mielestä kaikki kuulosti todella hyvältä ja hän on nyt yksi yhteistyökumppaneistamme Suomessa. Hän näkee yhteistyössä monia etuja.
– Maaruuvit ovat mahtava innovaatio.
Ne on helppo asentaa, ne sopivat kaikkialle ja niitä voidaan käyttää monella eri tavalla, Janne Hynynen sanoo.

Hän panostaa voimakkaasti myyntiin omassa osassaan Suomea.
– Tämänhetkinen tavoitteeni on asentaa paljon ruuveja, hän sanoo.

KUMPPANUUDEN EDUT

ME PIDÄMME HUOLTA PERHEESTÄMME

Kumppaneidemme menestys tarkoittaa menestystä myös meille. Kumppanina olet avaintekijä tehtävässämme korvata kaikki maailman betonisokkelit maaruuveillamme. Siksi varmistamme, että kumppaneillamme on kaikki menestymisen edellytykset.

KUMPPANINAMME SAAT

KANNATTAVAA TÄYDENNYSTÄ
YRITYKSESI TOIMINTAAN


Saat valikoimaasi uuden palvelun sekä tuotteen, joka takaa sinulle uusia toimeksiantoja, asiakkaita ja tuloja. Tarjoamme tukea teknologian, logistiikan ja tietotaidon saralla menestyvän liiketoiminnan rakentamiseksi. Intranetissämme saat käyttöösi kaiken tarvitsemasi ohjekirjoista ja sopimuksista tarjous- ja tilausvahvistusmalleihin.

KUMPPANINAMME SAAT

UUDEN VERKOSTON
KOLLEGOJA JA ASIAKKAITA


Saat uuden ammatillisen verkoston, kollegoita ympäri maailmaa ja upean yhteisön. Järjestämme kumppanitapaamisia ja kutsumme sinut mukaan sosiaaliseen verkostoomme, jossa kumppanit inspiroivat toisiaan. Stop Diggingin kautta saat mahdollisuuden toimia konservatiivista toimialaa eteenpäin vievänä voimana – kasvamme vahvoiksi yhdessä.

KUMPPANINAMME SAAT

KOULUTUKSEN JA
VALTUUTUKSEN TEHTÄVÄÄN


Saat koulutuksen tuotteidemme ja koneiden käyttöön – ja ainutlaatuisen valtuutuksen tehtävään. Tärkeä osa konseptiamme on paitsi ruuvin toimittaminen, myös sen ammattimainen asentaminen. Tietysti tarjoamme sinulle myös jatkuvaa teknistä tukea ja maaruuviasennuksen asiantuntijamme ovat aina käytettävissä, jos tarvitset neuvoja.

TÄTÄ MIELTÄ KUMPPANIMME OVAT YHTEISTYÖSTÄ

”VOIMME SOITTAA
KOSKA TAHANSA
KYSYÄKSEMME NEUVOJA”

ROB HERSTRÖTER & HUGO BOSCH, ALANKOMAAT

underline
Rob Herströter ja Hugo Bosch johtavat rakennusalan yritystä Tielin alueella Alankomaissa. Yhteistyömme alkoi, kun he halusivat löytää helpon ja vakaan tavan ankkuroida erilaisia rakennuksia maahan. He alkoivat koluta nettiä.

– Löysin mielenkiintoiselta kuulostavan ratkaisun, mutta sitä ei ollut saatavilla Alankomaissa, Rob Herströter sanoo.

Robin löytämät tiedot koskivat Stop Diggingiä ja meidän maaruuvikonseptiamme. Muutaman edestakaisen sähköpostiviestin lähettämisen jälkeen myyjämme kävi vierailulla hänen ja Hugon luona. Rob ja Hugo saivat tietää kaiken Stop Diggingistä, ruuveistamme ja yhteistyön toimintamallista. Hetken harkinnan jälkeen he päättivät solmia kumppanuuden. He arvostavat Helsingborgin pääkonttorilta saamaansa tukea.
– Pidän koko konseptista ja siitä, että soittaa voi milloin tahansa, jos on kysyttävää koneista, tai jos tarvitsee neuvoja tietylle alustalle tehtävän asennuksen kanssa, Hugo Bosch sanoo.

Rob ja Hugo näkevät suuria kehittymismahdollisuuksia maaruuvien käytössä ja yhteistyössä Stop Diggingin kanssa.
– On niin monia erilaisia tilanteita ja asioita, joihin maaruuvia voi käyttää. Nyt saamme entistä useammat asiakkaat tutustutettua siihen, sanoo Rob Herströter.

NÄIN ALOITAT YHTEISTYÖN STOP DIGGINGIN KANSSA

Stop Digging -konseptin markkinat kasvavat yhä useampien ihmisten huomatessa maaruuvien monipuolisuuden ja edut. Siksi toivotamme tervetulleeksi yhteistyön uusien kumppanien kanssa, erityisesti pienten ja keskisuurten rakennus- ja maanrakennusalan yritysten kanssa, joilla on vahvat, paikalliset juuret.

TOIVOMME SINUN

  • olevan motivoitunut yrittäjä vakiintuneessa rakennus- tai urakointiyrityksessä, jossa on vähintään viisi työntekijää.
  • omaavan kunnianhimoa kehittää liiketoimintaasi ja saada se kasvamaan.
  • näkevän Stop Diggingin ja ainutlaatuiset maaruuvimme täydentävänä osana tavanomaista liiketoimintaasi.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan työskentelyn kanssamme, ensimmäinen askel on sopia vierailu pääkonttorissamme Helsingborgissa. Siellä saat perusteellista tietoa Stop Diggingistä sekä siitä, millaista liiketoimintamme on ja miten kumppanuus kanssamme toimii. Tapaat henkilökuntaa eri osastoiltamme ja saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi. Käymme läpi ruuvivalikoimamme ja annamme sinun kokeilla koneitamme. Kun olet päättänyt ryhtyä kumppaniksemme, aloitat aloituspaketilla, joka sisältää kaiken tarvittavan alkuun pääsemiseksi.

This is the form anchor. Don't delete please.

STOP DIGGING ANTAA SINULLE UUSIA ASIAKKAITA JA TULOJA

TULE OSAKSI STOP DIGGINGIÄ

Täytä lomake, niin otamme sinuun pian yhteyttä.