Laajenna liiketoimintaasi maaruuveilla.

Etsimme lisää asentajia ja Partnereita.

Stopdigging jatkaa kasvuaan!

Työskentele kanssamme kumppanina, asentajana tai tee yhteistyötä erilaisissa projekteissa.

Soita tai laita sähköpostia, mikäli ole kiinnostunut yhteistyöstä.

Country Sales Suomi StopDigging

Kim Kivimäki
Country Sales Manager Finland

Puh: 040 757 4239  E-mail: kim.kivimaki@stopdigging.fi

Maaruuvien kysyntä kasvaa. Ota maaruuvit osaksi yrityksesi liiketoimintaa.
Ota yhteyttä Kimiin keskustellaksesi vaihtoehdoista. Vastaan kysymyksiisi ja mietitään yhdessä sinulle paras vaihtoehto.

Haluatko, että sinuun otetaan yhteyttä? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sluta Gräv AB, Grustagsgatan 1B, 254 64 Helsingborg, Sweden

Partneriemme edut:

Tarjouskyselyt (Leadit). Oman yhteyshenkilön, jonka kanssa on helpompi aloittaa. Kokeneen partneriverkon, josta löytyy apuja mahdollisiin haasteisiin. Räätälöimme joustavan aloituspaketin tarpeidesi mukaan ja pääset aloittamaan työt parissa viikossa.

Tuote- ja teknologiaosastomme auttaa sinua mielellään.

Tuote ja suunnitteluosastomme on käytettävissäsi, jos tarvitset apua laskelmissa, koneenhuollossa tai jos haluat keskustella tuotteiden kehittämisestä.

Yhteistyökumppanin edut:

  • Tekninentuki
  • Säästät aikaa
  • Lisää tuottavuutta yrityksellesi
  • Joustavat ratkaisut
  • Isot ja pienet työmaat
  • Voit tarjota ympäristöystävällisen ratkaisun

  • Laajan valikoiman koneita
  • Tuotekehitys pohjoismaissa
  • Certifioidut ratkaisut

NELJÄ TÄRKEÄÄ SYYTÄ, MIHIN TULISI KÄYTTÄÄ MAARUUVIA

Minimaalinen ympäristövaikutus

Maaruuveilla on minimaalinen vaikutus ympäristöön, joten ne ovat ihanteellinen valinta ympäristöystävällisiin kohteisiin. Perinteiset perustukset vaativat laajaa louhintaa ja täyttöä, mikä voi vaikuttaa merkittävästä ympäröivään ekosysteemiin. Sitä vastoin maaruuvit eivät vaadi kaivamista ja niillä on pienempi hiilijalanjälki, mikä vähentää niiden ympäristövaikutuksia.
Lisäksi maaruuvit asennetaan koneilla, jotka vaikuttavat vähemmän maaperään ja ympäröivään kasvillisuuteen. Tämä voi auttaa säilyttämään paikallisen ekosysteemin ja minimoimaan villieläinten elinympäristöjen häiriöt.

Yhdistetty ratkaisu

Maaruuvien avulla voit vähentää betonin määrää tai rakentaa perustuksesi kokonaan ilman betonia. Maaruuvi on itsessään vankka perusta, sitä käytetään myös yhdessä valuperustusten kanssa, joissa se toimii betonin tukena ja kantajana. Tämä yhdistelmäratkaisu auttaa vähentämään betonin määrää ja vähentää kaivamisen tarvetta, sillä maaruuvit voidaan ruuvata syvälle kiinteään maahan. Tämä tarkoittaa, että betonilaatta voi olla ohuempi menettämättä kantavuutta tai vakautta.

Energiatehokkuus

Maaruuveja voidaan käyttää muiden energiatehokkaiden tekniikoiden, kuten aurinkopaneelien ja lataustolppien kanssa. Tämä edelleen vähentää rakenteen hiilijalanjälkeä ja parantaa sen yleistä kestävyyttä.
Yhteenvetona voidaan todeta, että maaruuvit tarjoavat monia ympäristöetuja perinteisiin perustuksiin verrattuna. Niillä on huomattavasti pienempi hiilijalanjälki, minimaalinen ympäristövaikutus, ne ovat uudelleenkäytettäviä ja kierrätettäviä ne ovat uudelleen käytettävissä sekä täysin kierrätettäviä. Jos harkitset kestävää rakennusprojektia, maaruuvit ovat erinomainen perustusratkaisu.

Uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä

Toinen maadoitusruuvien ympäristöetu on, että ne ovat uudelleenkäytettäviä ja täysin kierrätettäviä. Toisin kuin perinteiset perustukset, jotka tyypillisesti jätetään paikoilleen rakenteen purkamisen jälkeen, maadoitusruuvit voidaan helposti irrottaa ja käyttää uudelleen muihin projekteihin.
Lisäksi maaruuvit on valmistettu teräksestä, jotta ne voidaan kierrättää käyttöikänsä lopussa. Teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä materiaaleista, ja teräksen kierrätys vaatii huomattavasti vähemmän energiaa kuin uuden teräksen valmistus. Maadoitusruuvit voidaan käyttää uudelleen ja kierrättää ja vähentää niiden ympäristövaikutuksia.

YLLÄ NÄET JOITAKIN RUUVISTAMME