Betonielementin haastaja

JO VUODESTA 2012

STOPDIGGING

UUSI HAASTAJA RAKENNUSALALLA

Stopdigging on ruotsalainen yritys, jonka Kim Olsson ja Håkan Liljekvist perustivat vuonna 2012. Visiollamme mukavammasta ja älykkäämmästä tavasta rakentaa olemme lyhyessä ajassa kasvaneet markkinoiden johtavaksi maaruuviperustusten tekijäksi. Stopdiggingin pääkonttori sijaitsee Helsingborgissa, mutta toiminta-alueemme ulottuu koko Pohjoismaihin ja useille mantereille.

Stopdigging tekee työn samalla, kun sinä säästät aikaa ja rahaa. Työntekijämme pyrkivät olemaan aina parhaita ja vastaamaan tarpeisiisi, mitä tulee vakaaseen perustaan. Stopdiggingilta saat asiakkaana kaiken, mitä tarvitset turvalliseen ja kestävään perustaan rakennusprojektillesi. Otamme vastuun kaikesta – ideasta lähtien aina valmiiseen perustaan.

Maaruuvi on tehnyt arjen helpommaksi yksityishenkilöille, julkisille toimijoille ja yrityksille, jotka rakentavat terasseja, varastoja ja muita pieniä rakennuksia sekä pystyttävät liikennemerkkejä, roska-astioita tai aitoja. Valitsemalla Stopdiggingin maaruuvit kovaa työtä vaativien betonielementtien sijaan, säästät sekä aikaa, energiaa että rahaa.

Kuulostaako siltä, että ratkaisumme sopisi sinulle? Tervetuloa sinullekin Stopdiggingin asiakkaaksi.

TARINA MENESTYKSEN TAKANA

MUUTAMME
MAAILMAA
MAHTAVALLA
MAARUUVILLA

Vallankumoukselliset ideat saattavat tulla eteen, kun niitä vähiten odotat. Stopdigging sai alkunsa, kun kaksi ystävää pelasivat petankkia kauniina kevätpäivänä vuonna 2011.

Työssään rakennusalalla Kim Olsson oli nähnyt, kuinka kätevästi aurinkokennopaneeleja asennettiin maahan pitkien ruuvien avulla. Hän pohdiskeli, voisiko hän käyttää samaa tekniikkaa terassiin, jota hän suunnitteli kotiinsa – ja näin ollen välttyä ikävältä ja raskaalta työltä kaivaa kuoppia maahan ja valaa betonielementtejä.

Hän kertoi ideastaan ystävälleen Håkan Liljekvistille, kun he tapasivat petankkikentällä.
”Jos sinä haluat välttyä siltä, täytyy olla tuhansia muitakin, jotka sitä haluavat”, vastasi Håkan mietteliäänä.
Sitten tuli hiljaista hetkeksi heidän pohtiessaan sitä, mitä Håkan oli juuri sanonut.

Hieman yli vuotta myöhemmin he olivat suunnitelleet ja testanneet useita erilaisia ruuviprototyyppejä, sanoneet itsensä irti silloisista työpaikoistaan ja perustaneet Stopdiggingin. Yrityksen, joka on sittemmin saanut useita palkintoja ja astunut rohkeasti ulos maailmaan.

”Stopdigging jatkaa laajentumistaan. Tänä päivänä toimimme 12 eri maantieteellisillä markkinoilla ja tulemme jatkamaan kasvamistamme niillä. Maaruuvin sisältämät edut ja oma konseptimme tulevat askel askeleelta syrjäyttämään betonin ja muut perustan rakentamisen vaihtoehdot”, sanoo Richard Alm, Stopdigging AB:n toimitusjohtaja.

LAATUA JOKA VAIHEESSA

Ruotsalaista muotoilua ja kehitystyötä

Kaikki ruuvimme on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa, tehty kestämään ankaraa pohjoismaista ilmastoa ja testattu vaikeimmissa ajateltavissa olevissa ympäristöissä. Ruuvimme eivät ruostu, niillä on pitkä käyttöikä ja ne on helppo irrottaa ja käyttää uudelleen. Ne ovat siis kestäviä useammalla kuin yhdellä tavalla.

Stopdiggingin erilaisten maaruuvien takana on pitkä ja perusteellinen kehitystyö tiiviissä yhteistyössä kokeneiden suunnittelijoiden ja konsulttitiimin kanssa. Uuden ruuvimallin kehittäminen kestää vähintään puoli vuotta, minkö lisäksi parannamme ja kehitämme jatkuvasti nykyistä tuotevalikoimaamme.

Ruuvimme valmistetaan lisenssillä parissa eri tehtaassa Aasiassa ja niiden toimittaja on ollut yhteistyökumppanimme alusta lähtien, sillä he toimittavat erittäin korkeaa laatua. Annamme 25 vuoden takuun kaikille ruuveillemme.

LUE LISÄÄ

Säästä aikaa, rahaa ja työtä maaruuvin avulla

KOTIPIHALLE

On tärkeää, että jokaisella rakennuksella on vankka perusta, mutta betonielementtien maahan kaivaminen on raskasta ja väsyttävää. Onneksi meillä on tarjota perustan rakentamiseen parempi vaihtoehto – elementti, joka asennetaan maahan kaivamatta! Maaruuvimme auttavat sinua toteuttamaan unelmaprojektisi nopeasti ja yksinkertaisesti. Ehkäpä haluat rakentaa puuterassin, aidan, portaat, uuden sisäänkäynnin tai leikkimökin lapsille. Katso, mitä muut ovat rakentaneet ja saat vietyä ideaasi eteenpäin.

RAKENNUSTYÖMAALLE

Asiakas on aina oikeassa – ja kiireinen. Kun päätät tehdä asiakkaallesi rakenteilla olevan rakennuksen perustan maaruuviemme päälle, säästät sekä aikaa että rahaa. Voimme asentaa ruuveja vuoden ympäri, myös vaikeapääsyisiin paikkoihin ja vaikeammin kaivettavaan maaperään. Ruuveilla tehty perusta sopii erityisen hyvin kovalle maaperälle, jossa kaivaminen tuhoaisi liikaa ympäröivää maata. Maaruuveilla aikaansaatavien perustojen ansiosta voit ottaa vastaa enemmän projekteja.

OLEMME TÄÄLLÄ

Löydä paikallinen asentajasi

Stopdiggingin valtuutetut asentajat toimittavat vakaita maaruuviperustuksia koko maahan. Otathan yhteyttä meihin, jos sinulla on kysymyksiä, jos haluat saada kustannusehdotuksen tai jos haluat varata asennuksen heti.

OLEMME TÄÄLLÄ

Löydä paikallinen asentajasi

Stopdiggingin valtuutetut asentajat toimittavat vakaita maaruuviperustuksia koko maahan. Otathan yhteyttä meihin, jos sinulla on kysymyksiä, jos haluat saada kustannusehdotuksen tai jos haluat varata asennuksen heti.