ENERGY SOLUTIONS

ON GROUND SCREWS

Etsitkö optimaalista perustusta aurinkopuistolle tai energia varastolle?

Meillä on mitä tarvitset. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja aurinkopuistojen, BESS:n ja PCS:n asennukseen. Ratkaisumme on suunniteltu mahdollisimman vähäisiksi ympäristövaikutuksiltaan. Maaruuvit ovat uudelleenkäytettäviä ja kierrätettäviä, mikä osaltaan vähentää CO2-päästöjä. Tämä tekee niistä ilmeisen valinnan uusiutuvan energian tuotantoon ja varastointiin.

Kustannustehokkaat ja räätälöidyt ratkaisut.

StopDigging tarjoaa Aurinkopuistojen, BESS:n ja PCS:n perustamisen ja asennuksen. Hoidamme koko prosessin perustusten tilaamisesta asennukseen. Tekninen tiimi auttaa laskelmissa ja projektinhallinnassa, kun taas tuotekehityksessämme voidaan luoda räätälöityjä ratkaisuja yksityiskohtaisesti. Teemme näissä projekteissa yhteistyötä muiden kumppanien kanssa yksinkertaistaaksemme prosessia asiakkaan kannalta ja tehdäksemme projektista mahdollisimman sujuvaa ja kustannustehokasta.

Hallitsemme aurinkopuistojen perustamisen. Aurinkopuistot tarjoavat skaalautuvan ratkaisun uusiutuvan energian tuotantoon, mikä on ratkaisevan tärkeää fossiilisista polttoaineista riippuvuuden vähentämisessä. Niiden potentiaali on valtava; Kansainvälisen energiajärjestön IEA:n mukaan aurinkoenergiasta voi tulla maailman suurin sähköntuotannon lähde vuoteen 2050 mennessä.

Konseptimme on toimittaa valmiiksi koottuja aurinkopaneelirakenteita, jotka ovat pitkäikäisiä ja kustannustehokkaita sinulle ja asiakkaillesi. Autamme myös paneelien, maadoituslevyjen ja johdotuskaapeloinnin asennuksessa kokoamiimme rakenteisiin. Kaikki CE-merkityt tuotteemme on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa.

Maaruuveillamme on se etu, että ne on helppo irrottaa maasta, kun aurinkopaneelien käyttöikä on tiensä päässä. Tämä on ympäristön kannalta parempi ja näissä on huomattavasti pienemmät investointikustannukset kuin valetut perustukset. Säästät aikaa ja työtä myös maaperää kunnostettaessa.

Energian varastointi – tulevaisuuden Ratkaisuja ovat

Energian varastointijärjestelmät, kuten Battery Energy Storage Solutions (BESS) ja Power Conversion Systems (PCS) jotka edustavat tulevaisuutta sähkön ja energian maisemissa. Ne ovat keskeisiä järjestelmiä siirtymisessä kestävämpään ja kestävämpään energiahuoltoon.

Energian varastointi, erityisesti BESS:n ja PCS:n kautta, täydentää aurinkopuistoja tarjoamalla joustavuutta ja luotettavuutta. Ne varastoivat ylimääräistä sähköä käytettäväksi aikoina, jolloin aurinkoenergiaa ei ole saatavilla, mikä tekee energiajärjestelmästä kestävämmän ja luotettavamman. Energian varastointimarkkinoiden odotetaan kasvavan eksponentiaalisesti 21,8 %:n vuosikasvulla (CAGR) vuoteen 2026 mennessä Markets and Marketsin mukaan.

Näihin teknologioihin investoiminen ei tarjoa ainoastaan kestävää energiaratkaisua, vaan myös sellaisen, joka on taloudellisesti kannattava pitkällä aikavälillä. Alkuinvestointi aurinkopuistoihin ja nykyaikaisiin energian varastointijärjestelmiin voi olla suuri, mutta alemmat käyttökustannukset tekevät siitä järkevän taloudellisen investoinnin.

Viisi hyötyä ja viisi avainaluetta varmistavat menestyksistä projektit aloittaessa loppuun.

5 hyötyä sinulle:

1

Kaikki yhdessä paikassa

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, palveluita ja räätälöityjä ratkaisuja, joten löydät kaiken tarvitsemasi maa-ankkurointiin yhdestä paikasta.
2

Autamme

Meillä on asiantuntijatiimi, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan ratkaisun ja oikeat tuotteet projektiisi.
3

Joustava

Voit valita, missä haluat meidän auttavan. Hoidamme kaiken mittauksesta ja suunnittelusta asennukseen.
4

Tehokkuus

Kun työskentelet kanssamme, voit vähentää hallintoon ja paperityöhön kuluvaa aikaa.
5

Purkaminen

Maajärjestelmämme on suunniteltu purettaviksi ja irrotettaviksi, kun energiajärjestelmä saavuttaa käyttöikänsä lopun, ilman raskaita ja kalliita toimenpiteitä maan palauttamiseksi.

Tarjouksemme:

1

Suunnittelu

Omistautunut tiimimme tarjoaa asiantuntemusta perustusten, pohjatyön ja paikkakohtaisten ratkaisujen suunnitteluun. Autamme luomaan vakaan pohjan projektillesi.
2

Valmistelut

Pieniin projekteihin tarjoamme nopeita ja yksinkertaisia perustamisratkaisuja. Laajemmissa projekteissa hoidamme kaikki perustustyöt, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
3

Perustus ja rakentaminen

Hoidamme perustusten asennukset sekä tukien, kantavien rakenteiden rakentamisen. Viestimme asiakkaan ja projektinhallinnan kanssa on jatkuvaa ja sopeudumme joustavasti varmistaaksemme prosessin sujuvuuden.
4

Asennus

Asiantuntijamme asentavat kaikki tarvittavat perustamisen komponentit, olipa kyseessä aurinkopaneelit, akkuasemat tai muut laitteet. Varmistamme, että kaikki on oikein sijoitettu ja perustukset ja telineet toimii niin kuin pitää.
5

Tarkastus ja esteettiset tiedot

Olemme ylpeitä saadessamme tehdä projektista sekä toimivan että esteettisesti miellyttävän. Tämä sisältää perusteellisen tarkastuksen, maadoituslevyjen,  kaapelikanavien ja muiden esteettisten yksityiskohtien käytön, projektin toteuttamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos sinulla on projekti, joka vaatii kustannustehokkaan perustan, joka on sekä vakaa että kestävä, olet tullut oikeaan paikkaan. Saatuamme projektin kuvauksen, teemme tarjouksen. Ota yhteyttä Kim keskustellaksesi vaihtoehdoistasi.

Hän voi vastata kaikkiin kysymyksiisi ja opastaa sinua kohti optimaalista asennusta!

Country Sales Suomi StopDigging

Kim Kivimäki

Mob: +358 40 757 4239

E-mail: kim.kivimaki@stopdigging.fi

Uusi-Seelanti

Hanke yhteistyössä Solar Onen kanssa. Tässä hankkeessa rakensimme 57 kW:n aurinkopuiston, joka on osa uutta maatilan kehityshanketta maataloudelle.

Ruotsi

Hanke yhteistyössä Solkompanietin kanssa. Tässä hankkeessa asensimme 800 kW:n aurinkopuiston, joka on tarkoitettu osaksi terästeollisuuden toimintaa.

BESS & PCS

Hanke yhdessä Ruotsin johtavien aurinkoenergia- ja energianvarastointitoimijoiden kanssa. BESS ja PCS neljässä eri paikassa. Teho vaihtelee 2 MW:n ja 4 MW:n välillä.