products

SGC ADAPTERSKRUV

Vår universalskruv SGC har en rund platta med flera hål för applikationer och plattans storlek medger stor justeringsmån i två led. Skruvens kraftiga dimensioner i kombination med en extra tjock zinkbeläggning gör den stark och tålig och därmed lämplig för tunga jobb.

Används bland annat till:
Moduler
Solceller
Plank
Ladda ner datablad

Specifikationer

Längd: 865-2500 mm

Skruvens godstjocklek: 4 mm

Plattans godstjocklek: 8 mm

Yttre diameter: 76 mm

Fäste: platta med diameter 200 mm

Gänga fästhål: M20

Tryckkraft: 13,5–55 kN

Dragkraft: 7–41,5 kN

Horisontalkraft: 3,5–14,5 kN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

Certifieringar

Material ISO 630 FE 360A
Produkt EN 1090
Galvanisering EN 1461
Tillverkningsprocess ISO 9001:2015
Installationsprocess ISO 9001:2015

*Sluta Gräv anger en uppskattad minsta livslängd för sina markskruvar. Värdet speglar det antal år en installerad skruv förväntas uppfylla sitt tekniska syfte under normala förutsättningar – och är baserat på flerårig erfarenhet och forskning.

Fler markskruvar

Alla skruvar
products

SGP ADAPTERSKRUV

Vår adapterskruv SGP är framtagen för att vara flexibel och användas tillsammans med olika applikationer. Perfekt för projektet som kräver flexibilitet med mindre lastkrav.

Används bland annat till:
Moduler
Solceller
Plank
Läs merDatablad
products

SGU Balkskruv

Våra balkskruvar är det rätta valet när du vill montera en grund av liggande reglar, exempelvis ett bjälklag till en friggebod eller bärlinor till ett trädäck. Skruvarna finns i fem längder vilket gör det möjligt att – direkt med skruvarna – jämna ut nivåskillnader i marken med bibehållen stabilitet.

Används bland annat till:
Trädäck
Friggebod
Läs merDatablad
products

SGN RÖRSKRUV

Rörskruven är vad den heter – en rörformad markskruv avsedd för att hålla fast ett avlångt eller cylinderformat föremål inuti skruven. Den finns i flera dimensioner för olika behov och när rörskruven är monterad är det bara att föra ner det som ska förankras och fixera det med fyra bultar, snabbt och enkelt.

Används bland annat till:
Skyltning
Parkmiljö
Avspärrning
Läs merDatablad