Bygg smart –
grunda med markskruv

Du planerar, vi monterar
PrivatpersonFöretag
designed

S
U
W
T

FÖLJ OSS

På hemmaplan

Det är viktigt att ha en stabil grund till varje byggprojekt men att gräva ner betongplintar är tungt och slitsamt. Vi erbjuder ett bättre alternativ – vi monterar markskruvar åt ditt bygge så att du kan fokusera på själva byggandet. Våra markskruvar förverkligar snabbt ditt drömprojekt, oavsett om det är trädäck, staket, en trappa, ett attefallshus eller en lekstuga till barnen. Låt dig inspireras av vad andra har byggt.

Inspiration

På bygget

Effektivisera och gör ett hållbart val. När Stop Digging monterar grunden för ditt bygge tar det bara en bråkdel av den tid som det hade tagit att gräva ner betongplintar. Vi erbjuder helt byggfärdiga grunder till många olika slags byggprojekt, som attefallshus, trädäck, arbetsbodar och plank. Dessutom är markskruvar ett klimatsmart alternativ – vilket efterfrågas allt mer av både privatkunder och i offentliga upphandlingar.

Våra skruvar

Stop Digging är ett svenskt företag som har skapat och utvecklat markskruven: en modern och kostnadseffektiv markförankring för såväl stora som små byggprojekt. Vårt koncept är att leverera en helt byggfärdig grund – vi levererar och monterar skruvar i hela landet, året runt – en tjänst som sparar tid och pengar. Stop Digging tar dig tryggt från ritning till byggstart.

Så här funkar det att grunda med våra skruvar

1

Planera ditt bygge – boka in montering

Kontakta oss när du börjar att planera ditt byggprojekt – och undvik på så sätt att redan från start att blanda in betongblock och tung grävning. Vi hittar en optimal lösning och ger dig ett kostnadsförslag. Sedan kan du mäta, beräkna materialåtgång och åka till bygghandeln. När du är redo bokar vi en dag för montering.

2

Vi monterar snabbt och smidigt åt dig

När det är dags kommer vi hem till dig och monterar. Vi förborrar marken till ett visst djup beroende på vilken skruv som används. Detta hjälper skruven att hamna så rakt som möjligt, uppnå sin högsta möjliga kapacitet för underlaget. Om mindre stenar stöts på kan man spräcka dem. Utrustningen är smidig och förstör därför inte din trädgård.

3

Sista skruven är på plats – börja bygg!

Stop Digging monterar din grund snabbt och i samma ögonblick som vi installerat sista skruven kan du, eller någon annan, börja bygga. Du slipper vänta på betong som härdar och behöver inte tänka på att återställa marken omkring skruvarna. Kliar det i fingrarna – kör hårt!

4

expectedLife

Njut av ditt hållbara bygge

Grattis! Nu är det dags att njuta av ditt drömprojekt som har förverkligats tillsammans med Stop Digging. Du har gjort ett val som innebär en snabbare process, ett klimatvänligt alternativ och en hållbar lösning som tryggt kommer att bära ditt bygge långt in i framtiden.

*Stop Digging anger en uppskattad minsta livslängd för sina markskruvar. Värdet speglar det antal år en installerad skruv förväntas uppfylla sitt tekniska syfte under normala förutsättningar – och är baserat på flerårig erfarenhet och forskning.

Vi finns där du finns. Kontakta oss.

Markskruv sparar tid och jobb – och är snällare mot miljön

Att använda markskruv som fundament är bättre för miljön. En markskruv släpper i snitt ut 60 procent mindre koldioxid än en betongplint. Läs mer om hur vi räddar världen – en skruv i taget!

Miljöpåverkan

Screw the ground.
Not the planet.

certificate certificate certificate certificate certificate
  • Enkelt, snabbt, monterat och klart

  • Fungerar i DE FLESTA SLAGS MARKUNDERLAG

  • släpper ut 60% MINDRE CO2 än en BETONGPLINT

Läs mer om fördelar med markskruv

MARKSKRUVAR
FRÅN Stop Digging
VINNER VARJE MATCH

Läs mer om fördelar med markskruv

Markskruv vs plint

Snabbt, enkelt och mer hållbart. Jordskruvar fungerar som betongplintar, fast bättre.

Snabba, snygga, billiga, hållbara, klimatsmarta – välj och vraka. Jordskruvens fördelar är många, framför allt handlar det om din tid och arbetsinsats: Du slipper frakta och gräva ner tunga betongplintar, eller alternativt, gjuta egna plintar och vänta tills de härdat. Stop Diggings markskruvar ska inte förväxlas med enklare jordankare från bygghandeln som du själv fäster i marken – vi monterar snabbt och proffsigt markskruvarna åt dig med hjälp av specialmaskiner. Sedan kan du direkt börja bygga på ett stabilt fundament.

Vi förenklar ditt grundjobb

Markskruv, jordskruv, skruvplint, skruvankare, jordankare, stolpankare, stolpfundament – kärt barn har många namn.

Stop Diggings markskruv fungerar på samma sätt som en betongplint, fast bättre. Vi monterar skruvarna åt dig och du får snabbt ett hållbart och stabilt markfundament som du kan börja använda direkt. Våra markskruv är det enklaste valet när du till exempel ska bygga trädäck, staket, attefallshus, uterum eller carport. Stop Digging erbjuder jordskruvar i flera utföranden och längder beroende på var du ska bygga och hur din mark är beskaffad. När du väljer en grund av markskruv slipper du vänta tills betongen härdat – så snart vi satt skruvarna på plats kan du börja bygga.

Stop Digging med hjälp av Stop Digging!
VI FINNS DÄR DU FINNS

BESTÄLL GRUNDEN TILL DITT BYGGE

Är du redo att sätta igång med ditt bygge? Stop Digging monterar stabila markfundament av skruv i hela landet. Gå vidare och hitta Stop Digging närmast dig.

Kontakta oss