VÄSSA DITT ERBJUDANDE

Bli partner
TA REDA PÅ MER

Fyll i formuläret och gör en intresseanmälan

REDAN PARTNER?
LOGGA IN HÄR!

Bli partner till Stop Digging!

Nu söker vi fler drivna bygg- och entreprenadföretag som vill stärka sitt utbud med Stop Diggings helhetskoncept. På bara några år har vårt unika koncept – monterade markskruvar – brutit ny mark över hela världen och Stop Digging har utvecklat ett nätverk med över 100 partners i ett tiotal länder. Våra partners utanför Sverige jobbar under vårt varumärke Stop Digging. Partnerskapet gör oss starka, vi hjälps åt och jobbar både för oss själva och för varandra.

Stop Diggings markskruvar är ett attraktivt och efterfrågat alternativ till traditionella markfundament, framför allt betongplinten. Kunskapen om markskruven och dess fördelar ökar i våra kundgrupper, inte minst för att det är ett klimatsmart alternativ. Vårt breda sortiment av skruvmodeller gör det också möjligt att förankra byggnationer på svårtillgängliga platser och i känsliga miljöer, vilket öppnat upp för en ny marknad. Även det växande intresset för solenergi har gynnat våra partners verksamhet eftersom markskruv är ett väldigt praktiskt fundament i dessa sammanhang.

Våra partners hanterar sina egna kunder, från förfrågan till fakturering. Kunderna kommer ofta från respektive partners lokala nätverk men Stop Digging stöttar också med central marknadsföring. Samarbete är nyckeln till vår gemensamma framgång.

SÅ TYCKER VÅRA PARTNERS OM SAMARBETET

”MITT MÅL ÄR ATT
MONTERA MASSOR 
AV SKRUVAR”

JANNE HYNYNEN, FINLAND

underline
Janne Hynynen blev nyfiken på Stop Digging efter att ha läst om oss på Facebook. Han driver ett byggföretag i Kuopio i östra Finland. Efter en första kontakt över nätet bokade vi ett möte i Helsingfors där vi berättade mer om våra markskruvar och vårt partnerupplägg.

Janne tyckte att det hela lät mycket bra och är nu en av våra partners i Finland. Han ser många fördelar med samarbetet.
– Markskruven är en fantastisk idé. Den är lätt att montera, passar överallt och kan användas på många olika sätt, säger Janne Hynynen.

Han kommer att satsa stenhårt på att sälja i sin del av Finland.
– Mitt mål nu är att montera massor av skruvar, säger han.

FÖRDELAR MED ATT VARA PARTNER

VI TAR HAND OM VÅR FAMILJ

Våra partners framgång är vår framgång. I vår mission att ersätta världens alla betongplintar med våra markskruvar är du som partner en nyckelspelare. Därför ser vi till att den som väljer att bli partner får alla förutsättningar att lyckas.

SOM PARTNER FÅR DU

Ett lönsamt komplement
till din verksamhet


Du adderar en ny tjänst och produkt till ditt utbud som ger dig nya uppdrag, kunder – och intäkter. Vi erbjuder support inom teknik, logistik och kunskap kring hur du bygger en framgångsrik verksamhet. Via vårt intranät får du tillgång till allt du behöver av manualer, avtal och mallar för offerter och orderbekräftelser.

SOM PARTNER FÅR DU

Ett exklusivt
geografiskt marknadsområde


Du får ett exklusivt geografiskt område där ditt företag har ensamrätt på att leverera vårt helhetskoncept. Vi hjälper dig också med digitala marknadsföring, försäljning och profilering – allt för att du ska kunna koncentrera dig på att sälja och montera skruvar.

SOM PARTNER FÅR DU

Utbildning och
auktorisering


Du får utbildning på våra produkter och maskiner – och en unik auktorisering. Det är en viktig del av vårt koncept att inte bara leverera skruven utan även att utföra en professionell montering av den. Vi ger dig naturligtvis fortlöpande teknisk support och våra experter på montage av markskruv finns alltid tillgängliga för rådgivning.

SOM PARTNER FÅR DU

ETT NYTT NÄTVERK AV
KOLLEGOR OCH KUNDER


Du får ett nytt yrkesnätverk, kollegor i hela världen och en härlig gemenskap. Vi anordnar partnerträffar och bjuder in dig till ett socialt nätverk där partners inspirerar varandra. Genom Stop Digging får du chansen att vara drivande i utvecklingen av en konservativ bransch – vi växer oss starka tillsammans.

SÅ TYCKER VÅRA PARTNERS OM SAMARBETET

”MAN KAN RINGA
NÄR SOM HELST
MED FRÅGOR”

ROB HERSTRÖTER & HUGO BOSCH, NEDERLÄNDERNA

underline
Rob Herströter och Hugo Bosch driver ett byggnads- företag i regionen Tiel i Nederländerna.Vårt samarbete startade när de ville hitta ett enkelt och stabilt sätt att förankra olika byggnationer i marken. De började leta på nätet.

– Jag hittade en lösning som lät intressant, men den fanns inte i Nederländerna, säger Rob Herströter.

Det Rob hade hittat information om var Stop Digging och vårt koncept med markskruvar. Efter lite mejlkontakt fram och tillbaka fick han och Hugo besök av en våra säljare. Rob och Hugo fick veta allt de ville veta om Stop Digging, våra skruvar och hur partnerskapet fungerar. Efter lite betänketid bestämde de sig för att gå in i ett samarbete. De uppskattar stödet från huvudkontoret i Helsingborg.
– Jag gillar hela konceptet och att man när som helst kan ringa om man har några frågor om maskinerna, eller vill ha råd om hur man monterar i ett visst underlag, säger Hugo Bosch.

Rob och Hugo ser stora utvecklingsmöjligheter med markskruven och samarbetet med Stop Digging.
– Det finns så många olika situationer och saker man kan använda markskruven till. Nu ska vi få ännu fler kunder att upptäcka det, säger Rob Herströter.

Så börjar du jobba med Stop Digging

Marknaden för Stop Diggings koncept växer i takt med att allt fler upptäcker markskruvens mångsidighet och fördelar. Därför välkomnar vi samarbeten med nya partners, framför allt mindre och medelstora bolag inom bygg- och anläggning med stark, lokal förankring.

Vi tror att du

  • är en driven entreprenör med ett etablerat bygg- eller entreprenadföretag som har minst fem anställda.
  • har ambitionen att utvecklas och få ditt företag att växa.
  • ser Stop Digging och våra unika markskruvar som ett möjligt komplement till din ordinarie verksamhet.

Om du är intresserad av att börja jobba med oss är det första steget att boka in ett besök på vårt huvudkontor i Helsingborg. Här får du grundlig information om Stop Digging, hur vår verksamhet ser ut och hur partnerskapet fungerar. Du får träffa personal från våra olika avdelningar och vi ger dig svar på alla dina frågor. Vi går igenom vårt sortiment av skruvar och låter dig testa våra maskiner. När du bestämt dig för att bli partner till oss börjar du med ett startpaket som innehåller allt du behöver för att komma i gång.

This is the form anchor. Don't delete please.

Stop Digging GER DIG NYA KUNDER OCH INTÄKTER

Bli en del av Sluta Gräv

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.