products

SGS-TOLPPARUUVI

Nyt voit lopettaa pilariperustusten valamisen lopullisesti. Tolpparuuvimme tekevät työstä nopeampaa ja helpompaa – ollen aivan yhtä vakaita kuin perinteiset sokkelitkin. Ruuveja on saatavilla kahdessa eri vakioleveydessä, joten ne sopivat projektiisi varmasti.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Autokatokset
Aidat
LATAA TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

PITUUS: 935 och 1200 mm

RUUVIN PAKSUUS: 4 mm

ULKOHALKAISIJA: 67 mm

U-PROFIILI KORKEUS: 200 mm

U-PROFIILI LEVEYS: 70 TAI 95 mm

U-PROFIILI PAKSUUS: 5 mm

KIINNITYSREIÄN HALKAISIJA: 10,5 mm

PURISTUSVOIMA: 6–12,5 kN

VETOVOIMA: 4,5–6,5 kN

VAAKAVOIMA: 3–4,5 kN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

SERTIFIKAATIT

Materiaali ISO 630 FE 360A
Tuote EN 1090
Galvanisointi EN 1461
Valmistusprosessi ISO 9001:2015
Asennusprosessi ISO 9001:2015

*Stop Digging ilmoittaa maaruuveilleen arvioidun vähimmäiskäyttöiän. Käyttöiän arvio kertoo, kuinka monta vuotta asennetun ruuvin odotetaan täyttävän teknisen tarkoituksensa normaaliolosuhteissa – ja se perustuu monivuotiseen kokemukseen ja tutkimukseen.

RUUVIMME

Ruuvimme
products

SGC-SOVITUSRUUVI

SGC-yleisruuvissamme on pyöreä kanta, jossa on useita reikiä eri sovitekappaleita varten, ja kannan koko mahdollistaa hyvän, kaksivaiheisen säätömahdollisuuden. Ruuvin tukeva mitoitus yhdistettynä erittäin paksuun sinkkipinnoitteeseen tekee siitä vahvan ja kestävän, ja siten raskaisiin töihin sopivan.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Moduulit
Aurinkokennot
Aidat
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE
products

SGP-SOVITUSRUUVI

Vahvoilla kierteillä varustetun SGP-sovitusruuvimme päässä on keskellä reikä, minkä ansiosta se sopii moniin eri sovitekappaleisiin. Muotoilu mahdollistaa hyvät säätöominaisuudet ollen siksi täydellinen vähemmän kuormituksenkestoa vaativiin projekteihin, joissa tarvitaan joustavuutta.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Moduulit
Aurinkokennot
Aidat
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE
products

SGU-PALKKIRUUVI

Palkkiruuvimme ovat oikea valinta, kun haluat rakentaa perustuksen vaakapalkkeja käyttäen, esimerkiksi ulkorakennuksen koolatun lattian tai puuterassin rungon. Ruuveja on saatavana viidessä eri pituudessa, mikä mahdollistaa tasaisen ja vakaan lopputuloksen maanpinnan tasoeroista huolimatta – pelkästään ruuvien avulla.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Puuterassit
Ulkorakennukset
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE