products

SGN-PUTKIRUUVI

Putkiruuvi on nimensä veroinen – putkimainen maaruuvi, joka on tarkoitettu pitämään pitkänomainen tai sylinterimäinen rakenne paikoillaan ruuvin sisällä. Sitä on saatavana useissa eri mitoissa eri tarpeisiin. Kun putkiruuvi on asennettu, ankkuroitava putki lasketaan vain alas ruuviin ja kiinnitetään neljällä pultilla nopeasti ja helposti.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Kyltit
Puistoympäristöt
Esteet
LATAA TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

PITUUS: 865-2500 mm

RUUVIN PAKSUUS: 2 TAI 4 mm

RUUVIN ULKOHALKAISIJA: 67-114 mm

KIINNITYSREIÄN KIERRE: 4 x M12

PURISTUSVOIMA: 10,5–55 kN

VETOVOIMA: 4,5–41,5 kN

VAAKAVOIMA: 3–14,5 kN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

SERTIFIKAATIT

Materiaali ISO 630 FE 360A
Tuote EN 1090
Galvanisointi EN 1461
Valmistusprosessi ISO 9001:2015
Asennusprosessi ISO 9001:2015

*Stop Digging ilmoittaa maaruuveilleen arvioidun vähimmäiskäyttöiän. Käyttöiän arvio kertoo, kuinka monta vuotta asennetun ruuvin odotetaan täyttävän teknisen tarkoituksensa normaaliolosuhteissa – ja se perustuu monivuotiseen kokemukseen ja tutkimukseen.

RUUVIMME

Ruuvimme
products

SG-EX-SOVITUSRUUVI

SGC EX koostuu kolmesta osasta. Ruuvista, keskiosasta ja yläosasta. Tällä jatkettavalla maaruuvilla voit jatkaa rakentamista, kunnes olet saavuttanut halutun syvyyden tai kapasiteetin.

AKÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Moduulit
Aidat
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE
products

SGS-TOLPPARUUVI

Nyt voit lopettaa pilariperustusten valamisen lopullisesti. Tolpparuuvimme tekevät työstä nopeampaa ja helpompaa – ollen aivan yhtä vakaita kuin perinteiset sokkelitkin. Ruuveja on saatavilla kahdessa eri vakioleveydessä, joten ne sopivat projektiisi varmasti.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Autokatokset
Aidat
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE
products

SGC-SOVITUSRUUVI

SGC-yleisruuvissamme on pyöreä kanta, jossa on useita reikiä eri sovitekappaleita varten, ja kannan koko mahdollistaa hyvän, kaksivaiheisen säätömahdollisuuden. Ruuvin tukeva mitoitus yhdistettynä erittäin paksuun sinkkipinnoitteeseen tekee siitä vahvan ja kestävän, ja siten raskaisiin töihin sopivan.

KÄYTETÄÄN MUUN MUASSA SEURAAVIIN:
Moduulit
Aurinkokennot
Aidat
LUE LISÄÄTUOTESELOSTE