Säästä aikaa ja rahaa maaruuvien avulla

 

Voimme asentaa maaruuveja kaikenlaisiin rakenteisiin, kansista ja aidoista puiston penkkeihin ja meluesteisiin. Työn suorittavat valtuutetut asentajat kaikkialla Suomessa. Ennen ruuvien asennusta esiporaamme reiän maahan turvallisen ja tarkan asennuksen varmistamiseksi. Pienet kivet siirtyvät porauksen ansiosta pois tieltä ja jopa halkaisijaltaan 30 cm:n kokoiset kivet hajoavat. Jos osumme kallioperään, poraamme siihen asti ja asennamme sinne piikkejä normaalikäytännön mukaisesti. Maaruuvit voidaan asentaa pystyasentoon minne tahansa, mihin normaalisti upotetaan betonivalu tai asennetaan betonielementti.

Maaruuvit sopivat moneen käyttötarkoitukseen

 

Menetelmämme ja ruuvimme on hyväksytty käytettäväksi myös suurissa asennuksissa. Voimme asentaa maaruuveja, kun kyseessä on aidan, kannen, pienen rakennuksen tai ajoportin asennus. Mutta voimme myös asentaa ne suurempaan rakenteeseen, kuten meluesteisiin tai yksikerroksisiin piharakennuksiin. Muita käyttökohteita ovat puistonpenkit, polkupyörätelineet, säiliöt ja kyltit. Meillä on yli 10 erilaista ruuvimallia, riippuen siitä millainen maaperä on kyseessä ja mihin käyttötarkoitukseen ne tulevat. Meillä on myös useita erityisiä sovittimia, joita käytetään esimerkiksi mainoskylttien, Heras®-aidojen tai lipputankojen asennukseen.

Ei vahingoita ruohikkoa, asfalttia tai päällysteitä

 

Kun maahan asennetaan ruuvit, vältetään se, että nurmikko tai päällyste hautautuu valuun tai betoniin. Jos sinulla on esimerkiksi mukulakiviä, poistamme vain kivet, joiden kohdalla ruuvin tulee olla ja poraamme vain siitä. Voimme jopa porata ruuvin suoraan olemassa olevan puukannen tai asfaltin läpi esiporaamalla 80 mm:n poralla. Tämä säästää luonnollisesti paljon aikaa ja rahaa. Koska meidän ei tarvitse valaa perustuksia, asennustyö voi alkaa välittömästi, kun ruuvit ovat paikallaan. Voimme asentaa ruuvit maahan joka talviaikaan.