VALTUUTETTU ASENTAJA

Ruuvaamme
perustasi
[LOCATION]

Onko sinulla ajatuksia rakentaa terassi, autokatos tai jotain muuta, joka tarvitsee ankkuroinnin maahan maaruuvilla? Ota yhteyttä meihin ja autamme sinua!

VALTUUTETTU ASENTAJA

Me asennamme ruuvin,
sinä teet loput

Koulutamme ja valtuutamme kaikki Stopdiggingin asentajat. Ruuvin toimittamisen lisäksi myös ammattimainen asennus on tärkeä osa konseptiamme. Ottaessasi yhteyttä Stopdiggingiin, käymme todennäköisesti luonasi nähdäksemme, miltä projekti tulee näyttämään, rakennelman sijoituspaikan sekä sen, millainen maaperä paikassa on. Sinun vastuullasi on merkitä mahdolliset sähköjohdot maan sisällä. Kehitämme optimaalisen ratkaisun perustalle maaruuveillamme, annamme sinulle kustannusehdotuksen ja sovimme kanssasi asennuspäivän.

Kuinka maaruuvi asennetaan?

Stopdiggingin asentaja saapuu luoksesi ennalta sovittuun aikaan ja ankkuroi maaruuvit sovitun ehdotuksen mukaan. Asennus käy nopeasti! Ensin esiporaamme kaikki reiät maaperän tutkimiseksi sekä turvallisen ja vakaan asennuksen varmistamiseksi. Sen jälkeen asennamme ruuvin juuri sinne, minne sen haluat, ja haluamaasi korkeuteen. Tämän jälkeen meidän osamme työstä onkin valmis ja sinä voit aloittaa rakentamisen välittömästi.

Sopiiko maaruuvi joka paikkaan?

Meillä on ruuveja eri pituuksissa ja mitoissa, joita käytetään riippuen maaperästä ja maalajista, käytettävän puun mitoista sekä siitä, kuinka suurta kuormitusta ruuvien tulee kestää. Yhdistelemällä eri ruuvimallejamme tasoitamme helposti mahdolliset tasoerot. Koska emme käytä suuria koneita, voimme ottaa vastaan asennustöitä myös vaikeapääsyisessä maastossa. Maaruuvi toimii myös paikoissa, joihin painavia betonielementtejä ei voida kuljettaa, tai joihin ei päästä kaivinkoneella – pääsemme esimerkiksi läpi talon suljetulle takapihalle. Ilmastoystävälliset maaruuvimme ja joustava asennus sopivat erinomaisesti herkkiin ympäristöihin, kuten luonnonsuojelualueet ja puistot. Metsät, suot, kosteikot, ranta-alueet – voimme asentaa maaruuvejamme useimpiin paikkoihin. Testaa meitä!

Valmista aamupäivän aikana

Yksi maaruuvien suurimpia etuja on se, että ne ovat nopeita asentaa ja voit aloittaa rakentamisen heti. Jos haluat nähdä lisää videoita, vieraile Stopdigging in Youtube-kanavalla tai Facebook-sivulla.

LUE LISÄÄ

Säästä aikaa, rahaa ja työtä maaruuvilla

YKSITYISHENKILÖ

On tärkeää, että jokaisella rakennuskohteella on vakaa perusta, mutta betonielementtien maahan kaivaminen on raskasta ja väsyttävää. Onneksi meillä on tarjota perustan rakentamiseen parempi vaihtoehto – elementti, joka asennetaan maahan kaivamatta! Maaruuvimme auttavat sinua toteuttamaan unelmaprojektisi nopeasti ja helposti. Ehkäpä haluat rakentaa terassin, aidan, portaat, uuden sisääntulon tai leikkimökin lapsille. Katso, mitä muut ovat rakentaneet ja saat vietyä ideaasi eteenpäin.

YRITTÄJÄ

Asiakas on aina oikeassa – ja kiireinen. Kun päätät tehdä asiakkaallesi rakenteilla olevan rakennuksen perustan maaruuviemme päälle, säästät sekä aikaa että rahaa. Voimme asentaa ruuveja ympäri vuoden, myös vaikeapääsyisiin paikkoihin ja vaikeammin kaivettavaan maaperään. Ruuveilla tehty perusta sopii erityisen hyvin kovalle maaperälle, jossa kaivaminen tekisi liikaa vahinkoa ympäröivään maahan. Maaruuvien varaan rakennettavien perustojen ansiosta voit ottaa vastaa enemmän rakennusprojekteja.

INSTAGRAM

Maaruuvi tekee työn helpommaksi sinulle – ja rakennuksen siistimmäksi

Perustan rakentaminen maaruuveilla on monilla tavoin yksinkertaisempaa kuin perustan rakentaminen betonielementeillä. Olemme ehtineet tehdä monia jännittäviä tehtäviä vuosien aikana ja olemme ammattilaisia maaruuvien käyttämisessä parhaalla ja tehokkaimmalla tavalla. Tässä me ja asiakkaamme jaamme joitakin erityisen hienoja rakennusprojekteja – ankkuroituna Stopdiggingin maaruuveilla!