FAQ

  1. 1. Mikä on Stop Digging?

Stop Digging on uusi innovaatio maanrakennuksessa ja olemme markkinajohtaja maaruuvien ja niihin liittyvien sovellusten kehittämisessä, asennuksessa ja myynnissä. Maaruuvien asennus tehdään sertifioitujen asentajien avulla hellävaraisella prosessilla, jossa ei tarvitse kaivaa lainkaan. Tarjoamme vakaan kiinnityspisteen, joka säästää aikaa ja rahaa.

 1. 2. Miten sitä käytetään?

Asennamme maaruuvit kiinnikkeiksi erilaisissa projekteissa, kuten terasseihin, aitoihin, laudoituksiin, pergoloihin, mökkeihin, varastorakennuksiin, leikkimökkeihin, ajoportteihin, merkkeihin, puiston penkkeihin, ulkorakennuksiin ja muihin ulkotiloissa oleviin rakenteisiin. Tarjoamme älykkäitä ratkaisuja ja paljon uusia mahdollisuuksia tiettyihin projekteihin.

 1. 3. Minkä tyyppistä maaruuvia kulloinkin tulisi käyttää?

Meillä on useita erilaisia ​​ruuvimalleja ja niihin mukautettuja mittoja. Maaperän olosuhteista, kuormituksesta ja projektin tyypistä riippuen päätämme, millaisen maaruuvin valitsemme. Meillä on myös hyvin laaja valikoima sovelluksia ja lisävarusteita ankkuripaikkojen ratkaisemiseksi. Maaruuvi on sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon ja mitat räätälöidään suomalaisten rakennusstandardien mukaan.

 1. 4. Mitä tapahtuu, jos maassa on kiviä?

Esiporaamme aina reiän ennen kuin asennamme maaruuvin. Pienemmät kivet tai sora työntyy syrjään porauksen aikana. Keskikokoiset kivet rikkoutuvat. Jos maassa on suuria kiviä tai jos työskentelemme vuoristoisessa maaperässä, tarjoamme erilaisia ​​ratkaisuja ja koulutetuilla asentajillamme on paljon kokemusta kaikenlaisten ongelmien ratkaisemisesta.

 1. 5. Voiko routa vaikuttaa ruuveihin?

Meillä on monen vuoden kokemus kovalla pakkasella työskentelystä ja olemme todenneet, että maaruuvit kestävät hyvin pakkasta. Ruuvin rakenne on suunniteltu kestämään vaikeita olosuhteita, ja maaruuvit on suunniteltu käytettäväksi erityisesti pohjoismaisessa ilmastossa. Paikallisilla asentajilla on hyvä aluetuntemus ja kokemusta referenssikohteista.

 1. 6. Käytättekö samoja lujuuslaskelmia kuin betonivalussa?

Kyllä! Ratkaisumme tarkoitus on korvata betoniporsaat.
Lujuuslaskelmat ja muut laskutoimitukset voidaan tehdä samalla tavalla kuin betonielementin vastaavat laskelmat. Suurissa projekteissa suosittelemme aina, että saisimme testata kuormituksen varmistaaksemme, että käytämme oikeaa maaruuvia.

 1. 7. Millaisia ​​kuormia ruuvit kestävät työntö-, veto- tai vääntölujuuden osalta?

Kaikki maaruuvit testataan ja niissä on eritelty vetolujuus, työntölujuus ja vaakakuormien kesto. Napsauta tästä linkistä: https://stop-digging.fi/nelja-mallia-eri-pituisina/ ja klikkaa haluamaasi maaruuvia nähdäksesi laskutoimitukset. Nämä laskelmat tehdään normaaleilla peltoalueilla ja ne voivat vaihdella erilaisissa maaperän olosuhteissa. Voimme suorittaa paikallisen testin varmistaaksemme, että meillä on oikeat paikalliset arvot.

 1. 8. Voimaa ja vakautta?

Maaruuvit on suunniteltu erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon ja niiden paksuudet ja pinnoitteet on sovitettu sen mukaisesti. Kaikki maaruuvit on kuumasinkitty ISO 1461 -standardin mukaisesti. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja tuotantolaitoksemme ovat ISO-sertifioituja.

 1. 9. Ketkä ovat asiakkaitamme?

Teemme työtä sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Kaikki asentajamme ovat sertifioituja, heillä on ID06 ja sopimusvakuutus. Toimitamme suurille yrityksille, kuten NCC:lle, Skanskalle, Peabille, Riksbyggenille ja monille kunnille ympäri Ruotsin. Stop Digging on suosittu valinta, koska tarjoamme kustannustehokkaan ratkaisun ja yksinkertaistamme asioita asiakkaalle.

 1. 10. Kuinka paljon se maksaa?

Meidän konseptimme asennetaan täysin valmiiksi paikan päällä, hinta on per ruuvi. Hintamme vaihtelevat riippuen siitä, mitä maaruuveja sinun on käytettävä projektissasi. Hinnat vaihtelevat myös riippuen siitä, missä maassa olet.

Pyydä paikalliselta asentajalta tarjouspyyntöä täältä: https://stop-digging.fi/loyda-asentaja/